Tapahtumat ja keskustelu

Viikkokisat

• Tomi Rahikainen

26.2.2014 klo 13:25
    Onko tarkoitus heitellä yksi vai kaksi kierrosta? Jos ensimmäisen kierroksen jälkeen laitetaan tulosten perusteella poolit uusiksi? Arkena tuo kaksi kierrosta on "hiukan" haastava.

• Pentti Miettinen

26.2.2014 klo 13:49
    Eipä ole vielä mietitty asiaa valmiksi. Tuo sinun esityksesi kuulostaa mainiolta ajatukselta. Silloin heittopäivä olisi varmaan lauantaina aamupäivän aikaan. Tuosta asiasta otetaan keskustelua johtokunnaassa. Kiitos vinkistä.

Sami Salkinoja

27.2.2014 klo 10:06
    Pikkuputtia tai puolikasta kierrostakin vois harkita..

31.3.2014 klo 21:30
    Pitäisi saada jonkinlaiset viikkokisat lauantaina aikaiseksi, että saataisiin homma pyörimään. Onko ajatuksia heitetäänkö kierros, kaksi vai miten?
    Tasoituksellisena päätettiin kuitenkin heittää ja klo.10.00 aloittaa
    Otetaanko ilmoittautuminen klo.9.45 löytökiekkolaatikolla (korilla 18.).

Tomi

1.4.2014 klo 11:14
    Mun puolesta kaksi kierrosta. Ja ensimmäisen kierroksen jälkeen poolit uusiks tulosten perusteella. Onko muuten jotain pohjaa mihin poolit merkkaa tulokset?

Pentti Miettinen

1.4.2014 klo 20:23
    Heitetään ensimmäisellä kerralla yksi kierros ja pikkuputti perään puttikiekolla. Odotetaan hiukan lämpimämpää pitkää kisapäivää varten. Ja toisaalta tämä on seuran ensimmäinen viikkokisa, joten harjoitellaan ensimmäinen kerta. Osallistumismaksu 2€ jäseniltä, 3€ ei jäseniltä. Palkinnoista päätetään kisapaikall, että saadaan petäjävedenkin ääni kuuluviin. Kokoonnutaan 9.30 paikanpäällä, niin saadaan asiat rullaamaan ajallaan.

Tomi

2.4.2014 klo 09:19
    Eikös se ole luvannut lauantaiksi +10 astetta.. :)

3.4.2014 klo 07:19
    Lämmintä lupaa lauantaille, tosin tuulista. Kierroskortit Isolle Heitolle ja pikkuputille tulostettu, vähän muokattuna. Tein myös jonkinnäköisen tuloslistan yhteenvetoa helpottamaan..

Pentti Miettinen

3.4.2014 klo 22:42
    Hienoa työtä Sami. Olin tuolla järvrn takan pari päivää, joten en olisi varmaan ehtinut.

Pertti Sassali

4.4.2014 klo 14:34
    Tervehdys! Jos olen täältä Jyväskylästä tulossa teille viikkokisoihin, niin tahtoisin tietää miten tasoitus lasketaan? Jos siis tasoituksellisina nuo viikkokisat pidetään..

4.4.2014 klo 16:36
    Tasoitus lasketaan kolmesta edellisestä kierroksesta keskiarvo ja se vähennetään sitten tuloksesta. Jatkossa sitten kun on kisoja alla, niin tasoitus lasketaan niiden perusteella. Vielä on auki että palkitaanko myös parhaan raakatuloksen heittänyt. Ekat seuran kisat niin on vähän sabluuna hakusessa.. Huomenna nähdään onko osanottajia 5 vai 50, sehän on sitten suoraan suhteessa palkittavien määrään.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Viikkokisat