Tapahtumat ja keskustelu

Kotisivujen kehitysehdotukset

• Emmi Leppänen

25.2.2014 klo 20:03
    Mitä jäsenet haluaa sivustolta? Ideoita ja mielipiteitä otetaan vastaan. Kehitetään tämä jäsenten käyttöön sopivaksi.

• Pentti Miettinen

25.2.2014 klo 20:43
    Olisiko kenelläkään ehdotuksia etusivun ulkoasusta? Mitä/ minkälaisia kuvia. Mitä kirjoittaa. JNE.

• Tomi Rahikainen

7.3.2014 klo 23:46
    Viikkokisojen tulokset sivuille sekä jonkinlainen kiekkojen kirpputori olisi hyvä juttu.

• Pentti Miettinen

8.3.2014 klo 09:08
    Joo ollaan puhuttu myös löytökiekköboxista 18;sta tuntumaan. Kiekkojen palautuspäivä olisi varmaan joko lauantai tai sunnuntai. Ollaan myös puuhaamassa löytökiekko tiedostoa, jonka avulla voisi palautumattomia kiekkoja etsiä, jos ei ole käynyt hakemassa palautuspäivänä. Myös tuo kirppis asia täytyy järkätä tänne.

• Marko Liimatainen

2.5.2014 klo 10:00
    Löytökiekoille on olemassa myös tuollainen nettipalvelu, jos sitä halutaan hyödyntää: http://www.loytokiekot.net/
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Kotisivujen kehitysehdotukset